Pasul 1: Înregistrarea

Ca pe oricare altă platformă de pariuri sportive, primul pas e înregistrarea oficială. Accesează-ne pagina din browserul preferat pentru Smart Bet verificare bilet, după care în dreapta ecranului vei găsi opțiunea de contact, de unde selectezi butonul înregistrare. Aici îți completezi datele personale și adresa de email pe care o folosești.

Pasul 2: Completarea formularului de înscriere și confirmare

Cum fiecare pas este strâns legat de celălalt, urmează partea de completare formular. În această secțiune vei adăuga numele tău complet, adresa de email aleasă la început, o parolă solidă și metoda de plată. O dată cu înregistrarea datelor de către platforma Smart Bet, vei primi un email de confirmare ce trebuie validat.
Partea cea mai grea a trecut. După confirmarea contului tău, vei putea să intri pe platformă unde de autentifici cu noul tău cont. După finalizarea acestui pas, poți începe să explorezi toate opțiunile sau să verifici inclusiv biletul zilei Smart Bet.

Pasul 3: Alege un sport

După procesul de autentificare, următorul pas pe care îl vei face este alegerea sportului pe care vrei să pariezi. Smart Bet oferă în total 13 categorii de sporturi, plus cursele de câini, deci cu siguranță găsești un sport norocos.

Pasul 4: Alege un meci

După ce ai ales categoria, să folosim ca exemplu „volei”, va trebui să alegi și un meci pe care să pariezi. Poți alege echipa preferată sau efectiv o alta care crezi că o să îți adugă un câșting. Posibilitățile sunt nenumărate.

Pasul 5: Alege un scor

Un pariu complet, necesită și un scor pe care să mizezi. Înainte să te hotărăști, verifică și pronosticurile specialiștilor ca să ai mai multe șanse de câștig consultând o părere avizată.

Pasul 6: Plasează pariul

Ultima etapă pe care trebuie să o urmezi, este alegerea tipului de pariu și plasarea acestuia. Alegi suma și alte opțiuni dacă dorești, după care depui pariul și apeși butonul ”Plasează și salvează”, pentru ca totul să rămână în contul tău.

Pasul 7: Așteaptă rezultatul

Tot ce îți mai rămâne acum de făcut este să aștepți verdictul. Dacă vrei să îți crești rata de câștig, continuă să alegi alte sporturi și meciuri care pot să îți aducă profitul dorit.
Ca o recapitulare pentru ca tu să știi exact cum să depui un pariu îți vom spune succint ce trebuie să faci. Amintește-ți că pariurile pe Smart Bet Romania, sunt ușor de depus.
Începi cu accesarea paginii oficiale, alegi, sportul, meciul, miza, tipul de pariu, iar la final adaugi sumele. Pentru ca totul să fie valabil,apeși butonul ”Plasează și Salvează. Tot ce mai e de făcut acum este așteptarea rezultatului câștigător.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas