Ne-am propus să îți stârnim curiozitatea și să îți satisfacem pasiunea. Te întrebi cum reușim noi să îndeplinim acest obiectiv prin intermediul jocurilor live? În primul rând te ținem la curent cu toate informațiile necesare, în timp real. Noi îți deschidem ușa și îți arătăm posibilitățile. Pe urmă, tu iei deciziile și reacționezi la evenimentele care se află în desfășurare. Ești pregătit să bet smart? Îți punem la dispoziție o varietate de opțiuni de pariere, din care poți alege în funcție de dinamica momentului. De ce să îți bazezi câștigurile pe o singură presupunere? Nu ne așteptăm să poți anticipa viitorul sau să citești în stele. Adaptează-ți strategia în funcție de evoluția evenimentelor. Acum ai posibilitatea de a minimiza cu adevărat riscurile.

Se știe că pariurile în timp real ridică nivelul de interactivitate. Cei care sunt cu adevărat pasionați își doresc să simtă întreaga adrenalină și atmosferă a evenimentelor. Emoțiile sunt intensificate atunci când începi procesul de verificare bilet smart bet. În doar câțiva pași simpli și rapizi poți afla dacă ești unul dintre norocoșii câștigători. Este nevoie să te înregistrezi și să îți creezi un cont de utilizator, iar pe urmă trebuie să accesezi secțiunea noastră specială care îți arată istoricul biletelor plasate. După ce găsești biletul pe care îți dorești să îl verifici, vei putea vedea rezultatele evenimentelor pe care ai ales să pariezi. Desigur, aici vei vedea și dacă ai avut parte de un bilet câștigător sau nu.

Totul este destul de intuitiv, nu-i așa? Deoarece ne concentrăm eforturile spre crearea unor experiențe plăcute și atrăgătoare, este necesar ca platforma noastră să rămână mereu ușor de utilizat. Desigur, platforma noastră poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil. Te poți conecta de oriunde și oricând, atâta timp cât îți cunoști datele de utilizator. Aducem pariurile în timp real cât mai aproape de tine. În cazul în care întâmpini dificultăți sau provocări, nu ezita să ne contactezi. Cele mai inteligente câștiguri sunt cele realizate într-un mediu eficient și optimizat pentru nevoile tale!

Sporturi

La Smart Bet, poți depune orice fel de pariul pe echipa ta de sport preferată fără a întâmpina greutăți. La noi găsești o varietate bogată de sporturi faimoase ca fotbal, tenis, baschet sau handbal, dar și hochei, volei, tenis de masă, baseball, darts, futsal, volei de plajă, fotbal australian sau mai puțin cunoscutul rugby.
Plasarea pariului pe platforma Smart Bet pariuri sportive, este relativ ușoară din moment ce e nevoie doar de completarea unor date. O dată ajuns pe pagina oficială, alegi sportul preferat, meciul pe care vrei să mizezi, scorul, tipul de pariu și adaugi suma. Apeși apoi butonul „Plasează și Salvează”, pentru a stoca toate datele unui presupus bilet câștigător în contul personal Smart Bet.

Esports

Smart Bet Romania propune o nouă formă de distracție prin parierea pe categoria Esports. Pentru mulți dintre clienții noștri această categorie aduce un plus de adrenalină, deoarce aceștia pot plasa pariuri pe jucătorii preferați din jocurile video. Jocurile pe care le oferim sunt formate din turnee și competiții de League of Legends (LOL), Counter Strike Go, Dota 2, Call Of Duty și multe altele.

Alte jocuri

Ești în căutare de alte jocuri pe site-ul Smart Bet?„SmartSix” este unul dintre jocurile de noroc preferate ale jucătorilor noștri.
„SmartSix” presupune un pariu pe cotă fixă pe evenimente tip pariu cu numere. Extragerile pot fi urmărite video în orice agenție Smart Bet. Hai să îți spunem cum se joacă?
Ca jucător trebuie să ghicești 6 numere corecte din totalul din cele 48 posibile.
Afișarea numerelor este făcută de către sistemul video de pariere pe numere afișate. În fiecare rundă a jocului sunt extrase 35 numere din grupa de numere cuprinse intre 1 si 48. Primele 5 numere extrase nu sunt însoâțite de cote, următoarele 30 de numere având asignate cote.
Tocmai ai trecut cu brio, fiecare etapă a jocului SmartSix. Tesetează-ți norocul și limitele chiar azi!

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas