Browsere pentru mobilul tău

Trăim timpuri moderne în care oamneii nu mai sunt legați de un calculator pentru a avea acees la informații. Pentru că fiecare dintre noi deține un telefon mobil performant, ne-am gândit că optimizarea site-ului nostru pentru acest dispozitiv este absolut obligatorie.
Pentru cei care sunt mereu un mișcare, jocul de noroc pe laptop nu este cea mai bună opțiune. Pentru ca tu să te răsfeți cu jocurile tale preferate, am soluționat această problemă prin implementarea unui sitem de depunere și extragere a câștigurilor direct de e telefonul mobil.
Smart Bet pariuri sportive pentru mobil, funcționează exact la fel ca site-ul accesat de pe calculator. Ești binevenit să ne folosești platforma de pe orice browser, Google, Safari sau Explorer, ca să te bucuri de aceleași caracteristici, bonusuri și turnee ca pe versiunea originală a platformei.

Aplicații

Aplicațiile pentru pariurile sportive sunt momentan un proiect în plină dezvoltare atât pe plan național, cât și internațional. Smart Bet Romania îți oferă în oferă în acest moment jocul direct în browser. Poți intra pe browserul preferat (Google sau Safari) și să începi să joci direct de pe telefonul mobil.
Stai liniștit! Lucrăm în continuare la dezvoltarea unei aplicații pentru orice fel de dispozitiv mobil (telefon sau tabletă).

Android

Orice platformă de pariuri sportive oferă în mare parte aplicații pentru pentru sistemele de operare Android sau iOS. Acestea sunt de fapt liderii de piață a platformelor mobile.
Versiunea mobilă la care lucrăm este potrivită browserelor ce aparțin sistemului Android pe care îl folosesc clienții noștri. Îți amintim că aplicația noastră în dezvoltare nu influențează în nici un fel procesul de joc.

iOS

O altă categorie de dispozitive, mai la modă, pe care o preferă mulți dintre jucătorii noștri sunt cele care rulează pe sistemul iOS. Pentru că acest sistem este de multe ori mai complez, implică și unele dificultăți tehnice. Din fericire experții echipei noastre au găsit o soluție pentru ca tu să te joci neîntrerupt. Echipa noastră tehnică a reușit să optimizeze și să organizeze perfect site-ul, încât nu este nevoie de o aplicație pentru dispozitivele cu sistem iOS.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas